El Taller de Restauració de Sant Pere de les Puel·les es renova

|ES|

Benvinguts/des al nou lloc web del Taller de Restauració de Document Gràfic pertanyent al monestir de Sant Pere de les Puel·les.

Des del 2018, el Taller ha estat treballant en la seva renovació i actualment disposa d’un nou equip de treball format per tres restauradores titulades i una auxiliar de taller. L’objectiu del nou equip, que gaudeix d’una àmplia experiència en la conservació i restauració de béns culturals, és el de continuar amb la feina iniciada per les monges benedictines del monestir el desembre de 1975, data de la primera restauració documentada al Taller.

El Taller ofereix serveis de conservació-restauració tant a particulars com a entitats públiques i privades, i tracta documents de diverses tipologies, formats i èpoques. S’hi restauren tota mena de documents en suport paper i pergamí: llibres, dibuixos, estampes, mapes, segells, bitllets… i ara també disposem d’especialistes en objectes fotogràfics.

Així mateix, hem posat en funcionament nous serveis per facilitar i garantir la conservació del patrimoni: reacondicionament de fons, assessorament en digitalització i acompanyament de fons per a exposicions.

Tal com s’havia fet en anys anteriors, el Taller continuarà oferint cursos de formació en matèria de conservació-restauració i d’altres especialitats relacionades amb el paper, el pergamí i la fotografia.

Podeu seguir-nos a través de la subscripció a les notícies del lloc web (a la barra lateral de la dreta) o a les nostres xarxes socials: Twitter.

Aprofitem per recordar-vos que el Taller està obert al públic de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h. Si ens voleu fer una visita, estarem a la vostra disposició.

No dubteu a contactar-nos per resoldre qualsevol dubte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s