Reobertura del Taller i mesures preventives

|ES|

Benvolguts/des,

Primer de tot, desitgem que estigueu bé i us volem enviar molts ànims i forces.

El passat dia 4 de maig el Taller de Restauració de Document Gràfic va reobrir les seves portes, tot i que amb els dies d’obertura reduïts temporalment de dilluns a dijous (però amb el mateix horari de 9:30 a 13:30 h). D’aquesta manera volem anar reprenent poc a poc les feines que han quedat pendents i que no hem pogut desenvolupar de forma telemàtica.

Per tal de poder garantir la seguretat de la comunitat de monges, dels nostres clients i la nostra pròpia, hem establert protocols de seguretat, com l’ús de guants i mascareta, la desinfecció dels espais i el treball en diferents taules amb 2m de separació entre elles.

També us volem fer saber que a partir de dilluns 18 de maig reobrirem l’atenció presencial, però amb certes mesures preventives que us preguem seguir:

  • Demanar cita prèvia, ja que l’espai de recepció és reduït. Sempre que sigui possible, agrairíem que s’assisteixi individualment (sense parella, parents, etc.).
  • Portar mascareta i guants.

Esperem, d’aquesta manera, anar-nos retrobant de mica en mica amb tots vosaltres i poder seguir cuidant del vostre patrimoni.

Per finalitzar, us fem partícips d’un doble aniversari molt important: la comunitat de monges benedictines del monestir de Sant Pere de les Puel·les celebra enguany 1075 anys de la consagració de l’església del primer monestir i 75 de l’actual. Us animem a llegir més sobre la història del Monestir al següent enllaç.

Fins ben aviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s